Originaloppskrift >her<. Superenkelt og superdigg. Til to porsjoner trenger du:
1 sjalottløk
1 hvitløk
1,5 ss margarin
1/2 ss hvetemel
2,5 dl vann
1/2 hønsebuljong
1 pk hakkede tomater (390 g)
2 ss tomatpuré
1 ss rømme
2 egg
Hakk løk og hvitløk i småbiter og stek i margarinen til løken blir myk. Tilsett hvetemel og rør med en visp. Kok opp vann og løs opp buljong. Bland sammen alt og tilsett hakkede tomater, tomatpuré og rømme. Kok i 5 min. Ha suppa i en foodprossessor eller bruk annet redskap for å fjerne klumper og gjøre suppen med kremete. Kok egg og skjær i båter. Vent gjerne med å ha i egg til suppa ligger på en tallerken eller i en skål.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar