Pai med grov bunn og fetaost

Til bunnen trenger du:

1,5 dl hvetemel
1,5 dl sammalt spelt
125 g margarin (+ litt til å smøre formen)
2 ss vann

Fyll:

1/2 pk hamburgerrygg
100 g fetaost
ca 100 g cherrytomater
1/2 paprika
3/4 løk
ca 200 g brokkoli
3 egg
1/2 hønsebuljong
1 dl kokende vann
3 ss rømme
ost

Kna sammen mel, margarin og vann til det blir en gjevn deig. Smør en paiform og trykk deigen utover. Stikk hull i bunnen med en gaffel. Stek på 220 grader i ca 8 min. Fres løk til den blir blank. Skjær skinke, feta, tomat, paprika løk og brokkoli i biter og fordel utover bunnen. Løs opp hønsebuljong i vann og pisk sammen med egg og rømme. Hell utover paien. Rasp ost og strø over. Stek på 220 grader i ca 15-20 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar